72 oplaadpunten op locatie | Home Center in Wolvega

De afgelopen periode heeft Laadpaal24 in samenwerking met Home Center in Wolvega samengewerkt aan een project omtrent elektrisch laden en groene stroom. LS24 laadpalen bij Home Center


In samenwerking met Home Center is een grootschalig project met maar liefst 72 oplaadpunten afgerond. De 72 oplaadpunten zijn onderverdeeld in 36 laadpalen met een dubbele contactdoos. Hierdoor kan iedere elektrische en/of plug-in hybride autorijder zijn of haar voertuig opladen, terwijl een bezoek gebracht wordt aan Home Center.
 
De LS24 laadpalen zijn toegepast in een waterdichte kast van roestvast staal. De laadpalen zijn kosteloos te gebruiken, u hoeft enkel uw laadkabel in de contactdoos te pluggen.

Laadpaal24 is zeer trots dat zij deel mocht uitmaken van dit project. De oplevering van dit project draagt bij aan het streven, van Laadpaal24, naar een zo uitgebreid mogelijke laadinfrastructuur.

Wat is gerealiseerd door Laadpaal24?

  • Levering van 36 dubbele laadpalen.
  • Roestvast stalen behuizing inclusief bestickering.
  • Complete installatie van alle laadpalen.
  • Kosteloos laden terwijl u winkelt.

Alle laadpalen zijn op het elektriciteitsnetwerk aangesloten zodat alle elektrische auto’s gebruik kunnen maken van de voorzieningen. Iedere laadpaal is getest door de monteur van Laadpaal24 en geschikt voor gebruik.


Laadpaal24 wil Home Center in Wolvega bedanken voor de samenwerking en de prachtige oplevering van 72 oplaadpunten.