Laadpaal zakelijk

Op zoek naar een zakelijke laadpaal? Dan ben je bij Laadpaal24 aan het juiste adres. Een oplaadpunt op het werk biedt zowel personeel als klanten de mogelijkheid om zijn of haar elektrische auto op te laden. Wanneer je op het werk je (bedrijfs)auto wilt opladen, kun je verschillende laadstations gebruiken. Je kunt laden met een drukknop, pas-activatie, via een sleutelschakelaar en zo zijn er nog een aantal opties. Daarnaast zijn er verschillende merken zoals LS24, EVhub, ICU en EV-Box. Door het brede aanbod van Laadpaal24 heb je de mogelijkheid een laadpaal te kiezen die aansluit op jouw wensen. 

 • Inclusief pasjessysteem
 • Kosten inzichtelijk en declareerbaar
 • Verschillende abonnementsvormen
 • Twee auto's tegelijkertijd laden

Maak je keuze uit een van de onderstaande categorieën of gebruik onze handige keuzehulp om direct een geschikte laadpaal te vinden. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. 

Hulp nodig bij het kiezen van een laadpaal?
Hulp nodig bij het kiezen van een laadpaal?
Voer het kenteken of type auto in en vind direct de juiste laadpaal

De voordelen van Laadpaal24

De voordelen van Laadpaal24

 • Altijd scherp geprijsd
 • 90 dagen retourtermijn
 • Gratis verzending vanaf €100,-*

Een laadpaal op het werk gebruiken of zakelijk toepassen bij huis? Wij leggen hieronder diverse aspecten uit waar je rekening mee dient te houden:

 • De verrekening van de kosten.
 • De aansluiting op het elektriciteitsnetwerk.
 • Voor personeel en/of klanten beschikbaar stellen.

Waarom een laadpaal zakelijk gebruiken?

Een laadpaal kan op verschillende manieren zakelijk gebruikt worden. Een veelvoorkomende reden is omdat het voertuig wordt geleased en zakelijk gebruikt wordt. Om naar het werk te gaan of om werkrelaties te bezoeken is het van belang dat de auto snel én voldoende opgeladen is. De geladen stroom en de hierbij gemaakte kosten zijn vaak voor rekening van de werkgever en kunnen zodoende verrekend worden. Zakelijk aangeschafte laadpalen zijn veelal voorzien van een kWh-meter met online verbruiksmonitor of van een pasjesysteem met backoffice systeem. Aan de hand van deze twee mogelijkheden heeft de werkgever inzicht in hoeveel en door wie er geladen wordt. Hierdoor is het verrekenen van de kosten erg eenvoudig.

Een andere reden, om een oplaadpaal zakelijk te gebruiken, is dat er gekozen kan worden om op het parkeerterrein een laadpaal aan te bieden waar werknemers én bezoekers van het bedrijf een auto kunnen opladen.

Verrekenen van de geladen stroom

Wanneer je een laadpaal zakelijk gebruikt, komt het steeds vaker voor dat je de kosten kunt verrekenen met je werkgever of eigen onderneming. Het oplaadpunt kun je plaatsen bij je thuis of op het werk en vervolgens voorzien van een backoffice systeem. Het backoffice systeem zorgt ervoor dat je kunt laden door het laadstation te starten met een laadpas. De laadpas is gekoppeld aan het backoffice systeem en houdt alle geladen kWh's bij. Het systeem houdt online het volgende bij:

 • Waar er wordt geladen.
 • Hoe laat wordt het laden gestart.
 • Hoe lang wordt er geladen.
 • Tegen welk tarief wordt er geladen.

Wij bieden je de LS24 laadpalen met pasjessyteem en bijbehorend backoffice aan. Hiermee ontvang je maandelijks een factuur ontvangt van de gemaakte kosten. De factuur is vervolgens te verrekenen met je werkgever of zelfs op naam van je werkgever te zetten.

Heb je vragen over een geschikte zakelijke laadpaal? Of wil je graag weten hoe het zit met de installatie van de laadpaal bij je thuis? Neem contact op via e-mail [email protected] of neem telefonisch contact op via 088 - 51 11 655. Heb je een ervaring met een laadpaal thuis of in het openbaar? Deel je ervaring met ons en andere websitebezoekers

Laadpaal voor werknemers en klanten

We zien steeds vaker dat meerdere werknemers van een onderneming elektrisch gaan rijden. Naast de milieuvoordelen is het voor werknemers uitermate handig als hij of zij de stekker in de laadpaal kunnen pluggen om gedurende de werkdag de auto op te laden. Daarnaast is het ook voor bezoekers van het bedrijf handig om de auto op te laden wanneer hij of zij het bedrijf bezoeken. Wanneer een laadpaal met backoffice systeem aangeboden wordt, kan gekozen worden om enkel een bepaald aantal laadpassen toegang te geven tot de laadpaal. Er kan echter ook gekozen worden om verschillende tarieven in te stellen voor specfieke laadpassen, om zo de gemaakte kosten door te belasten. Afhankelijk van de wensen eigenaar kan gekozen worden voor specifieke instellingen.

Laadpaal24 heeft diepgaande kennis van verschillende vormen van netaansluitingen en is daardoor in staat het maximale uit uw huidige netaansluiting te halen, of een nieuwe situatie te realiseren.

Abonnementsvormen en laadpassen

Bij een laadpaal met een backoffice systeem hoort een abonnement. Afhankelijk van de aansluiting van de laadpaal (één of twee aansluitingen) ontvang je een aantal laadpassen en kies je voor een bepaade abonnementsvorm. Bij een enkele laadpaal ontvang je twee laadpassen en bij een dubbele laadpaal ontvang je er vier. Het backoffice systeem van een enkel LS24 laadstation kost slechts 5 euro inclusief BTW per maand. Bij een laadpaal met dubbele aansluiting kost het abonnement 8 euro inclusief BTW per maand. Bij een EV-Box abonnement wordt standaard één laadpas geleverd. De abonnementsvormen van de BusinessLine laadpalen zijn als volgt:

 • Home abonnement (€ 4,84 inclusief BTW per maand)
 • Business abonnement (€ 6,05 inclusief BTW per maand)
 • Enterprise abonnement (€ 11,50 inclusief BTW per maand)

Voor het laden van de elektrische auto dien je de stekker in de auto én in het laadstation te pluggen. Wanneer je dit gedaan hebt, kun je de laadpas voor de laadpaal houden en begint het laden waarbij het verbruik bijgehouden wordt. Bij een LS24 en EVhub laadstation kun je de pas voor het start-stop laden icoon houden. Op de afbeelding hier rechtsboven is een laadpaal met start-stop laden icoon weergegeven. De laadpassen zijn ook te gebruiken bij openbare laadpalen, ook hier wordt het verbruik geregistreerd en maandelijks gefactureerd op basis van de gegevens waarmee de pas is geregistreerd.