Garantie en retouren

Afkoelingsperiode 
U heeft een afkoelingsperiode (zichttermijn) van 90 dagen (60 werkdagen) om zonder opgaaf van redenen het artikel te retourneren. Het artikel kan in geretourneerd worden indien het ongebruikt en onbeschadigd is.

Garantietermijn 
Op alle door ons geleverde producten geven wij standaard 12 (twaalf) maanden garantie en op EMAT groepenkast componenten en groepenkasten geven wij 120 maanden garantie. De producten die wij verkopen hebben in de meeste gevallen een langere fabrieksgarantie dan 1 jaar. Gaat uw product binnen de fabrieksgarantietermijn kapot, dan kunt u bij ons de garantie claimen. Wij zullen dan de volledige garantieafhandeling voor u uit handen nemen.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Bij betalingen met de Kluscadeaukaart zullen teruggestorte bedragen weer op de kaart gestort worden.

Retour procedure
Voldoet het de door u gekochte artikel niet aan uw wensen of bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u de gekochte goederen retourneren.

Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • Binnen 90 dagen nadat de goederen in uw bezit zijn; 
  • Als de goederen compleet, ongebruikt en onbeschadigd zijn; 

Gelieve in onderstaand formulier uw gegevens invullen. Tevens aangeven welk(e) artikel(en), hoeveelheid en de reden waarom u gaat retourneren. 
Vervolgens ontvang u van ons een retournummer, welke u dient te vermelden op de retourzending. Binnen Nederland kunt u uw artikel(en) kosteloos retourneren.

De goederen kunt u met vermelding van het retournummer verzenden naar:
Laadpaal24
Tav Afd. Retouren
Retournummer: *****
Het Poolman 15
7545LX  ENSCHEDE

Zonder vermelding van het retournummer kan uw retourzending vertraging oplopen.
Het bedrag van de retour gezonden goederen zal binnen 14 dagen worden teruggestort.

Retourformulier