LS24 laadpaal

Laadpalen zijn er in een groot aantal verschillende soorten en maten. De laadpalen van LS24 staan er om bekend om voor iedere situatie een geschikte laadoplossing aan te bieden. Onder de productcategorieën gaan we dieper in op de belangrijkste verschillen tussen de verschillende manieren van laden. Het vertrouwen van LS24 in het product komt tot uiting in de mogelijkheid om de garantietermijn te verlengen van 2 tot maar liefst 5 jaar!


Verschillende laadoplossingen van LS24

Om je een beter beeld te geven van het totale assortiment laadpalen van LS24 beschrijven we een aantal belangrijke aspecten per productcategorie. Voor alle verschillende laadoplossingen kies je zelf het type laadkabel, Mennekes wandcontactdoos, of combinaties hiervan.

LS24 enkele laadpaal

De LS24 enkele laadpaal is toe te passen in vrijwel iedere situatie waarin je één elektrisch voertuig tegelijk wil gaan opladen. LS24 enkele laadpalen zijn geschikt voor alle type laadkabels. Dit is een veelvoorkomende laadoplossing in woonsituaties. 

LS24 dubbele laadpaal

Met een dubbele laadpaal van LS24 kun je probleemloos meerdere auto’s tegelijkertijd opladen. De dubbele laadpaal van LS24 is een populaire laadoplossing voor bedrijven die zowel klanten als personeel de mogelijkheid wil bieden de auto op te laden tijdens kantooruren. Laadpalen zijn voorzien van mode 3 van laden waardoor je de zekerheid hebt dat je veilig kunt laden.

Heb je vragen over een laadoplossing van LS24? Neem contact op met één van onze deskundige werknemers voor vrijblijvend advies of hulp op afstand. Stel je vraag in de chat rechtsonder in je scherm, bel naar 088 - 51 11 655 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze medewerkers helpen je graag.

LS 24 Laadpaal met passjessysteem

De LS24 laadpaal met passjessysteem is populair bij bedrijven en particulieren die gebruik willen maken van verschillende tarieven voor verschillende gebruikers. Zo kun je met het bijbehorende backoffice systeem eenvoudig inzien hoeveel er geladen wordt en door wie er geladen word. Je kan hier per account verschillende tarieven aan verbinden. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je werknemers gratis te laten laden op je terrein en je bezoekers tegen een kleine vergoeding te laten laden. Je kan dit vervolgens eenvoudig factureren.

LS24 laadzuil

Een LS24 laadzuil is verkrijgbaar in wandmodel en in een grondmodel, afhankelijk van je wensen en je situatie kies je de meest geschikte laadoplossing. Laadzuilen zijn verkrijgbaar met Mennekes wandcontactdoos, type 1 stekker of type 2 stekker.

LS24 laadpalen bestel je bij Laadpaal24 vanwege de volgende voordelen:

  • Deskundig advies op maat
  • Zending binnen 24-uur
  • Unieke laadoplossingen voor iedere situatie
  • Alle laadpalen voldoen aan de IEC 61851 en IEC 62196 veiligheidsnormen