Bevestigingspaal

Organiseer je een evenement en wil je de kabels op straat beschermen tegen verkeer wat hier overheen gaat rijden? Of liggen er kabels op de oprit die bescherming vereisen? Dan kun je bij Laadpaal24 eenvoudig een kabeldrempel bestellen. Voor verschillende situaties zijn er verschillende soorten kabeldrempels verkrijgbaar.


Waarvoor gebruik je een kabeldrempel?

Een kabeldrempel is een drempel met kabeldoorvoer. Als er kabels op een plek liggen waar verkeer langs komt is het wenselijk dat deze kabels worden beschermd. Dat een auto schade kan aanrichten aan kabels en slangen klinkt logisch, maar ook fietsers en voetgangers kunnen slijtage veroorzaken. In sommige situaties is het niet mogelijk om de kabels weg te werken en moeten ze wel op straat liggen. Dan is een kabelbeschermer voor over de weg een goede oplossing.

Voor elke situatie een passende kabeldrempel

Je kunt niet zomaar de eerste de beste kabeldrempel in elke situatie gebruiken. Het verschil zit in de maximale belasting. Er zijn kabeldrempels die geschikt zijn op plaatsen waar alleen fietsers en voetgangers langs komen. Rijden er ook auto’s of zelfs vrachtwagens over de kabels? Dan heb je echt een ander type drempel met kabeldoorvoer nodig. Kabeldrempel type A en type B zijn geschikt voor licht gebruik. Type 3 is zelfs geschikt voor een belasting tot 30.000 kilo!

Kabeldrempel type 3

Als kabels blootgesteld worden aan een zware belasting dan is een kabeldrempel type 3 zeer geschikt. Hij beschikt over een deksel die je kunt openklappen. Je kunt hier zelfs drie kabels in kwijt. Zoals hierboven beschreven is deze bestand tegen belasting tot 30 ton!

  • Zware rubberen kabeldrempel
  • 3 kanalen van 55 x 60 mm
  • Afmeting: 900 x 400 x 75 mm
  • Openklapbaar deksel
  • Belastbaar tot 30.000 kg
  • Gewicht: 20 kg

Laadstekker elektrische auto beschermen

Als je jouw elektrische auto voor het huis aan de lader hebt, dan herken je dit probleem waarschijnlijk wel. Jouw laadstekker loopt vanaf de auto over de stoep naar het laadstation. Niet iedereen is zo netjes om over de kabel heen te stappen. Er zullen zelfs personen zijn die over de stoep fietsen en daarmee dus ook over jouw laadstekker. Leg de kabel onder een drempel met kabeldoorvoer en je laadstekker gaat veel langer mee!

Wil je meer informatie over welke kabeldrempel je het beste in jouw situatie kunt gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt onze medewerkers telefonisch bereiken op 088 - 51 11 655 of per mail op [email protected]