EVhub laadpaal

Het beste uit jouw elektrische auto halen, dat wil jij toch ook? De laadstations van EVHUB maken dit mogelijk. EVHUB is een laadpaal producent die bekend staat om zijn om zijn hoge bouwkwaliteit gecombineerd met een modern design. Daarnaast beschikken deze laadpalen over een 230V stopcontact (m.u.v. laadzuilen en pasjessysteem), ideaal om je elektrische fiets op te laden. Het vertrouwen van de fabrikant in zijn product komt tot uiting in de mogelijkheid om de garantietermijn te verlengen van 2 tot maar liefst 5 jaar!

Pagina
Pagina

Waarom kiezen voor EVHUB?

Naast het feit dat de laadpalen van EVHUB geschikt zijn voor iedere elektrische auto (met stekker type 1 of stekker type 2) hebben we de overige voordelen even voor je op een rijtje gezet.

  • Hoge kwaliteit: de laadstation zijn gemaakt van hoogwaardig en slagvast polycarbonaat.
  • Prijs/kwaliteit-verhouding: binnen de laadpalen markt heeft EVHUB de beste prijs/kwaliteit-verhouding.
  • Eigen backend: door middel van een dashboard kun je het stroomverbruik zien. Dit systeem kun je ook gebruiken voor facturatie en eventuele verrekeningen.
  • Gemakkelijke installatie: je kunt ervoor kiezen om het laadstation te laten installeren door een professional. Maar de doe-het-zelver kan hem natuurlijk ook zelf installeren.
  • Gratis support: op de manier die jij fijn vindt. Per mail, telefonisch of via de chat.
  • 230V stopcontact (m.u.v. laadzuilen, load balancing en pasjessysteem): ideaal om je elektrische fiets op te laden.

De unieke mogelijkheid van een EVHUB laadpaal

Echter is er één optie die de laadpalen van EVHUB daadwerkelijk uniek maakt. De laadpalen van EVHUB zijn namelijk extreem flexibel. Zo kunnen ze zowel begrenst als ontgrenst worden. Voor alle mogelijke laadvermogens verwijzen we je graag naar het artikel "laadpalen met een flexibel laadvermogen".

Heb je nog meer vragen over EVHUB of weet je niet welk laadstation geschikt is in jouw situatie? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers geven je dan deskundig advies. Je kunt ons mailen op [email protected], bellen naar 088 - 51 11 655 of chat met ons door op de chat ballon rechts onderin het scherm te klikken.

Welke opties zijn er?

Natuurlijk wil jij het laadstation vinden wat het beste bij jouw auto en situatie past. Er zijn een aantal mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. De meest eenvoudige is een enkele EVHUB laadpaal. Je kunt hierbij voor een exemplaar kiezen waar een laadkabel aan vast zit, of eentje waar je jouw eigen laadstekker op kunt aansluiten. Door het gebruik van een laadpaal met pasjessysteem kan niet iedereen zomaar zijn auto op jouw kosten opladen. Daarnaast geeft dit inzicht in de kosten die je maakt.

Heb je geen mogelijkheid om het laadstation aan de muur op te hangen? Kies dan een laadzuil. De laadzuilen kunnen in de grond geplaatst worden of vastgeschroefd aan de meegeleverde grondplaat. Deze zijn niet verkrijgbaar met een laadkabel, maar wel kun je kiezen voor een enkele of dubbele ingang voor het opladen van een elektrische auto. Daarnaast zijn de laadzuilen ook verkrijgbaar met een pasjessysteem.