Het verschil tussen de LS24 laadpaal en de LS24 thuislader

We krijgen regelmatig de vraag over wat nou precies de verschillen zijn tussen een LS24 laadpaal en de LS24 thuislader. In dit blogartikel leggen de verschillen tussen deze laadpunten uit en beschrijven we in welke situatie ze het best toe te passen zijn.

Wat zijn de verschillen?
Het grootste verschil wat direct opvalt tussen de twee laadpalen is de prijs. De thuislader is namelijk over de gehele productlijn goedkoper. Dit komt omdat de thuislader een volume-model is dat op grote schaal geproduceerd wordt. Gaat u voor een laadpaal met de beste prijs-functie verhouding? Dan is de LS24 thuislader het product voor jou.

Hier staat echter ook tegenover dat er minder aanpassingen of opties op maat mogelijk zijn. Dit is waar de LS24 Laadpaal om de hoek komt kijken. Dit laadpunt is volledig op maat te maken en sluit hierdoor volledig aan op de persoonlijke wensen van de klant.

Een aantal voorbeelden van deze mogelijkheden:

  • Extra beveiligingen
  • Ingebouwde verbruiksmeter
  • Langere laadkabel
  • Extra laadvermogen

Heb je dus een situatie waarin een aantal aanpassingen aan de laadpaal vereist of gewenst zijn? Dan is de LS24 laadpaal wellicht het product voor.

Hopelijk kun je met behulp bovenstaande informatie een betere afweging maken welke laadpaal voor je situatie het meest geschikt is. Heb je een vraag of behoefte aan advies? We helpen je graag! Je kunt mailen naar [email protected], bellen met 053 203 00 59, of het chatvenster rechtsonder in je scherm openen.