Kosten rondom een laadpaal

Er zijn natuurlijk kosten verbonden bij de aanschaf van een laadpaal. Een laadpaal is van essentieel belang voor het optimaal gebruik maken van je elektrische auto. Je hebt over het algemeen de keuze uit laadpalen met vaste kabel en laadpalen met (Mennekes) wandcontactdoos. Hiervoor betaal je eenmalig een vast bedrag, enkel de aanschafprijs. Je kunt daarentegen ook kiezen voor een laadpaal die werkt met een pasjessysteem. Hiervoor betaal je ook een eenmalige aanschafprijs, maar ook een maandbedrag voor de abonnementskosten. Je hebt dan een technisch uitgebreidere laadpaal nodig, maar dat maakt de kosten van de laadpaal, dus de prijs, ook hoger.

Laadpaal24.nl biedt laadpalen voor een zeer scherpe prijs. De laadpalen van het merk LS24 zijn al te koop vanaf €562,64 inclusief BTW. De abonnementskosten, voor een laadpaal met pasjessysteem, zijn voor een enkel model slechts €5,00 inclusief BTW per maand, en voor een dubbele laadpaal €8,00 inclusief BTW per maand.

Je kunt een laadpaal aanschaffen en simpelweg aansluiten in de groepenkast en aan de wand monteren, de goedkoopste oplossing. Dit is een veel gekozen manier, om zonder te veel kosten, toch een kwaliteitsvolle laadpaal aan te kunnen schaffen en op de juiste manier je elektrische auto te laden. De kosten voor een laadpaal kunnen daarentegen ook hoog oplopen. Hierbij kun je denken aan het monteren van een laadpaal op een roestvast stalen paal, een MID gekeurde kWh meter, het laten spuiten van de laadpaal in een gewenste RAL kleur en een langere laadkabel dan standaard wordt geleverd.

Wat verhoogt voor jou als elektrisch rijder de kosten van een laadpaal?

Een laadpaal hoeft op zichzelf niet veel te kosten. De extra opties, indien gewenst, maken de kosten van een laadpaal vele malen hoger.

De kosten van het laden zijn bij een openbare laadpaal duurder geworden per 1 juni 2014. De kosten voor het onderhoud en de aanschaf stijgen voor de aanbieder van de openbare laadpalen. Hierdoor stijgen ook de kosten voor het laden bij een openbare laadpaal. Elektrisch rijden wordt daardoor niet per se duurder, want het thuis laden van de elektrische auto kan nog steeds goedkoop door middel van een eigen laadpaal! Bekijk de voordelen van een laadpaal thuis.

Lagere kosten laadpaal door subsidies bij Laadpaal24.nl

Laadpalen brengen extra kosten, naast de aanschaf van de elektrische auto, met zich mee. Door middel van scherp geprijsde laadpalen, willen wij de kosten voor u als elektrische rijder verlagen. Op deze manier willen wij, van Laadpaal24.nl, je laten zien dat er kwalitatief hoogwaardige laadpalen zijn, waar je niet te veel voor hoeft te betalen!

Om het elektrisch rijden te stimuleren, zijn er subsidies beschikbaar voor de aanschaf van een elektrische auto en/of laadpaal! Bij de aanschaf van je elektrische auto maak je extra kosten door de aanschaf van een laadpaal. De subsidie, vanuit de rijksoverheid, verlaagt de kosten van een laadpaal aanzienlijk. De laadpalen van Laadpaal24.nl zijn geschikt om mee te nemen bij het indienen van je subsidieaanvraag.

Wat zijn voor jou de kosten bij de aanschaf van een laadpaal bij Laadpaal24.nl

De laadpalen van Laadpaal24.nl zijn al verkrijgbaar vanaf €469,99 exclusief BTW en de laadpalen zijn tevens geschikt mee te nemen bij je subsidieaanvraag. De laadpalen zonder extra opties zijn kwalitatief hoogwaardig en geschikt om je elektrische auto veilig en gecontroleerd op te laden. Mocht je echter een luxere variant willen, met meerdere opties, dan lopen de kosten van de laadpaal op en stijgt ook de prijs waarvoor je de laadpaal aanschaft.