Onze laadpaal in de nieuwe Mitsubishi Outlander reclame

Bij Laadpaal24.nl doen wij er alles aan om een laadpaal te leveren van hoogstaande kwaliteit met een mooi design. Wij vinden het daarom ook leuk om te zien dat onze laadpalen niet onopgemerkt zijn gebleven in de wereld van elektrisch laden. Onze laadzuil is namelijk te bezichtigen in de nieuwe reclame van de Mitsubishi Outlander PHEV!

Verbeteringen ten opzichte van voorganger

De Mitsubishi Outlander PHEV 2015 is volgens de fabrikant flink verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Er zijn onder andere nieuwe schokdempers toegevoegd, meer isolatiemateriaal voor een comfortabele omgeving en geluidsisolerend glas aan de voor- en achterzijde die het geluidsniveau binnen in de auto terug moeten dringen. Uiteraard zal deze ook weer beschikbaar zijn als plug-in hybride, zodat er nog volop gebruik kan worden gemaakt van het elektrisch rijden. 

Laadpaal24

Enkele jaren geleden is Laadpaal24 ontstaan met het idee om elektrische auto gebruikers een laadpaal te kunnen bieden van een goede kwaliteit, een mooi design en tegen een betaalbare vergoeding. Het begon allemaal met de standaard designs als de LS24 laadpaal met Mennekes wcd, de LS24 laadpaal type 1 en de LS24 laadpaal type 2. Het assortiment werd vervolgens uitgebreid met laadpalen met pasjessystemen om oplossingen te bieden voor openbare plekken. Het assortiment zal echter blijven groeien en wij zullen niet stoppen met het doorontwikkelen van onze producten.